Professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø

Dyrlæge Anne Carlsson

Dyrlæge Anne Carlsson er født i 1966 og blev uddannet dyrlæge i 1993.

Anne har over erfaring fra familiedyrspraksis, hvoraf de sidste er fra Bagsværd Dyreklinik. I 2004 overtog hun Bagsværd Dyreklinik fra Dyrlæge Finn Boserup.

Anne har udelukkende arbejdet i smådyrspraksis siden endt uddannelse i 1993 og før det, i 1985-1987, som veterinærsygeplejerske på Charlottenlund Dyrehospital. Anne har løbende efteruddannet sig indenfor: diagnosticering- og medicinsk behandling af familiedyr, almen kirurgi, radiologi, narcose og smertebehandling.

Derudover har Anne specialiceret sig i akupunktur og guldimplantation (IVAS- og DMSfA-certificeret).

Sideløbende med drift af egen dyreklinik, har Anne i 7 år haft weekendvagterne for Vagtkreds Nord på Lyngby Dyrehospital. Her havde hun ansvaret for akut behandling af tilskadekomne og alvorligt syge dyr.

Anne's motto er: "Dyrlæge for dyrenes skyld". Hun lægger stor vægt på, at dyrene trives og at de ikke stresses unødigt på klinikken. Derfor sættes der normalt ½ time af til hver klient, i modsætning til de 7-15 minutter man bruger på de fleste andre klinikker.

Regnskabschef Lone Hansen

Lone Hansen er født i 1965 og arbejder deltids på klinikken. Hun er uddannet Teknisk Designer og Folkeskolelærer og har videruddannet sig inden for IT, regnskab og ledelse.

Til dagligt fungerer hun som regnskabschef, medhjælper på klinikken, webmaster samt administrator for klinikkens hjemmeside og webshop (Dyrenes Webshop). Hun står for alt vores prgrammering af hjemmeside samt journalsystem.

Lone har tidligere erfaring fra Søværnet og har i en årrække være butikschef for en af landets førende butikskæder.

I sin fritid dyrker hun triathlon, med "Hareskovens Triathlon Klub", og cykler meget med det kvindelige cykelhold "Team Longo Wannabees", der bla. kører Tøserunden hvert år, og i juli 2013 cyklede fra Roskilde til Skagen på 6 dage. I alt 750 km.

Følg os på Facebook: